WebShip e-Fulfilment België

Live chat

Klant in de kijker: Biofase

Biofase is de exclusieve verdeler in België van ecologische rietjes en bestek gemaakt van avocadopitten. De producten van Biofase zijn het milieuvriendelijke alternatief voor plastic want de producten zijn 100% biologisch afbreekbaar. Biofase ontwikkelt dus uitsluitend producten met agro-industrieel afval en natuurlijke bronnen als grondstof. Dankzij de verwerking van plantaardige grondstoffen zijn de eindproducten volledig biologisch afbreekbaar zonder tussenkomst van machines. In de hedendaagse maatschappij is dit een bijzonder interessant product. Denk maar aan de positieve gevolgen voor jouw ecologische voetafdruk.

Hoe is Biofase bij Webship terechtgekomen?

Zaakvoerder Guido Castelein was niet bekent met het begrip fulfilment. Toevallig is Guido op een Facebookbericht gebotst omtrent fulfilment. Een heel interessant onderwerp en Guido zag onmiddellijk de voordelen van een fulfilmentpartner. Na wat online zoekwerk is Biofase bij Webship uitgekomen.

Het eerste contact werd al snel gelegd. Guido had enkele wensen bij de samenwerking met een fulfilmentpartner. De partner moest dichtbij gelegen zijn zodoende Guido gemakkelijk kon langskomen indien nodig. Een goede service en face to face contact zijn ontzettend belangrijk voor de zaakvoerder. Tot slot wou Guido geen extra werk met het versturen van pakjes.

Aan deze wensen kon Webship uiteraard voldoen. Guido kan zich nu volop focussen op de uitbouw van zijn onderneming want hij hoeft zich niet meer bezig te houden met het verzenden van pakketten. Verder is Guido uitermate tevreden over onze service!

Webship biedt service op heel hoog niveau en doet zoveel meer dan het verzenden van mijn orders.

Guido Castelein, zaakvoerder Biofase

Hoe verliep de start van de samenwerking tussen Biofase en Webship?

Eens er een samenwerkingsakkoord is, start het echte werk. Eerst en vooral werd er een account aangemaakt voor Biofase in Webship Online. Webship Online is de voorraadbeheerapplicatie van Webship. In de cloud applicatie kan je eenvoudig orders ingegeven, nieuwe producten aanmaken, enzoverder. Guido maakte zijn producten aan en plaatste een inkooporder. Vervolgens werden de producten van Biofase geleverd. Dit gebeurde met een container. Webship voorziet oplossingen voor alle mogelijke leveringen.

De producten werden gesorteerd, er werd een kwaliteitscontrole uitgevoerd en de producten werden vakkundig opgeslagen in het magazijn. Aan elk product is een magazijnlocatie gekoppeld. Stel dat Guido een extra kwaliteitscontrole wil uitvoeren, dan hoeft hij niet te zoeken naar zijn producten in het magazijn. Hij dient enkel de magazijnlocatie te weten om de producten heel snel te vinden.

Eens de producten vakkundig zijn opgeslagen, zijn Webship en Biofase operationeel om producten te verzenden naar de klanten, per doos of per pallet.

Webship, jouw logistieke partner

Logo Webship

Ben je op zoek naar een partner die jouw logistieke taken kan ontzorgen? Dan ben je bij Webship aan het juiste adres. Wij beheren jouw voorraad, picken & packen jouw orders en verzenden jouw pakketten. Hierbij kan jij profiteren van ons vakmanschap én voordeeltarieven. Tevens is Webship een proactieve partner want wij denken actief mee omtrent de uitbouw van jouw onderneming. Interesse? Contacteer dan Webship voor een vrijblijvende offerte via hallo@webship.be of maak gebruik van onze kostprijscalculator.

Kan je mogelijks ook interesseren