WebShip e-Fulfilment België

Live chat

Beheer zelf je voorraad, orders, klanten, ...

Warehouse Management System

De voorraad is het kloppende hart van een (web)winkel. Of het nu gaat om tien of tienduizend artikelen: de voorraad bepaalt wat jij kan verkopen maar evengoed wat je niet kan verkopen. Het is dus van groot belang om de stock accuraat bij te houden en te kunnen ingrijpen waar nodig. Niet alleen je klanten willen duidelijkheid omtrent beschikbaarheid van een product maar ook voor je eigen boekhouding is dit een must.

De actuele en historische voorraadniveau’s van je producten zullen ook belangrijk zijn om je inkoopgedrag op af te stemmen. Wanneer bestel je welk product bij de leverancier, en hoeveel stuks moeten dat dan zijn? Belangrijke zaken die de continuïteit van je webwinkel bepalen.

Vragen zoals ‘heeft het zin om product X deze maand te promoten via onze Facebook pagina?’ of ‘wat was mijn voorraadwaarde op het einde van het vorig boekjaar?’ zouden in één seconde moeten beantwoordt zijn. 

De essentie van het verhaal is om je voorraad correct bij te houden zonder veel tijdsverlies, meer nog: het zou je op het einde van de rit een hele hoop tijd moeten uitsparen. Vergeet Excel of andere lapmiddelen om je voorraad bij te houden, gebruik voortaan Webship Online!

Webship Online

Voorraadbeheer op z'n best