WebShip e-Fulfilment België

Live chat

Ons verhaal

Er was eens...

WebShip e-Fulfilment BV maakte oorspronkelijk deel uit van een familiebedrijf (Pegatex NV) met jarenlange ervaring in groothandel en magazijnbeheer. Gestart in 1986 als groothandel in badstoffen, kwam daar in 2011 online marketing activiteiten bij onder leiding van de tweede generatie.

In 2013 werden de oorspronkelijke activiteiten stopgezet en werd toegespitst op opslag en order-picking voor derden. Webship was geboren! Sinds begin 2014 bieden we onze fulfilment diensten aan aan verschillende (inter)nationale webshops.

Webship HQ
20221125_102342
DCIM100MEDIADJI_0151.JPG

Zaakvoerder Yuri Hellyn kiest resoluut voor de online strategie. Naast het ontwikkelen van websites en webwinkels én het verzorgen van logistieke diensten voor verschillende webwinkels, heeft de firma ook een aantal eigen webshops in de portefeuille. “Die eigen webshops zijn een belangrijke leerschool voor ons bedrijf” alsdus Yuri Hellyn “met de kennis die we daar vergaren kunnen we onze klanten dag na dag beter begeleiden bij hun online project”.

De activiteiten binnen WebShip focussen zowel op starters als KMO’s actief in een nichemarkt. We proberen steeds mee te groeien met de eisen van onze klanten. Flexibel en dynamisch ondernemen zijn dan ook twee centrale begrippen binnen onze firma.

Tijdslijn

Webship is een feit: van opslag tot retour en alles daartussen. Met een zelf geschreven voorraad- & ordersysteem  bedienen we de eerste klanten.

2013

2017

Nieuw logo en nieuwe huisstijl voor Webship alsook voorstelling van Webship Online (bèta fase) voor een nog betere klantenbediening.

Verdubbeling capaciteit legplanken en officiële voorstelling van Webship Online voor het grote publiek.

2019

2020

Ingebruikname 150 extra palletplaatsen, en opening van Het Schoon Verdiep‘ met meer dan 1.000 extra legplank locaties.  

Verhuis naar nieuwbouw magazijn van 3.000m² met verdubbeling van capaciteit in zowel palletplaatsen en legplanken.

2022

Ons geweldige team

Yuri

allround

Glenn

app development

Timothy

marketing & customer care

Evert †

picking & packing

Han

inbound

Yanka

picking & packing