WebShip e-Fulfilment België

Live chat

e-Fulfilment voor BIO producten

Het logistieke proces van BIO producten verschilt niet zoveel van dat van  reguliere producten maar vergt toch enkele aandachtspunten. Dankzij onze BIO-certificering (BE-BIO-01) kunnen en mogen wij BIO producten accepteren, stockeren en verzenden. Daarbij houden we rekening met verschillende procedures die ons in staat stellen om de BIO keten gesloten te houden waarbij volledige tracering een belangrijk aspect is. 

Dankzij onze jaarlijkse BIO audit blijven we alle procedures nauwgezet volgen en houden we de vinger aan de pols omtrent veranderingen in het BIO landschap.

Hebben jouw producten een BIO label (food of non-food) en zoek je een logistieke partner? Vraag dan vrijblijvend meer informatie omtrent onze fulfilment diensten voor BIO producten.

Probeer 14 dagen gratis

Niet zeker of onze BIO fulfilment diensten geschikt zijn voor jouw onderneming? Geen probleem, test onze logistieke oplossing gratis voor 14 dagen. Niet tevreden? Dan kan je gratis opzeggen binnen de 14 dagen na opstart! Geen addertjes onder het gras, gewoon to-the-point. Wij zijn zeker van onze zaak, en dat willen we je bewijzen!