WebShip e-Fulfilment België

Live chat

e-Fulfilment voor levensmiddelen

Met onze uitgebreide zone van 300m² uitsluitend bestemd voor levensmiddelen én FAVV gekeurd, hebben we voldoende plaats voor het stockeren en behandelen van jouw voedingsproducten

De zone is afgeschermd van zonlicht en direct contact met de buitenlucht waardoor doorheen het jaar een constante temperatuur kan worden bekomen zonder actieve temperatuurregeling. Via onze temperatuur- en vochtigheidssensoren is het op elk moment mogelijk om de stockagecondities te raadplegen.

Door het bijhouden van vervaldatum en/of batchnummer kunnen we efficiënt levenmiddelen behandelen. Zo kan een FEFO instelling op product niveau ervoor zorgen dat altijd de eerstekomende vervaldatum wordt gepickt én is er steeds 100% traceerbaarheid op batchnummer. 

Probeer 14 dagen gratis

Niet zeker of onze fulfilment diensten voor levensmiddelen iets voor jouw onderneming is? Geen probleem, test onze logistieke oplossing gratis voor 14 dagen. Niet tevreden? Dan kan je gratis opzeggen binnen de 14 dagen na opstart! Geen addertjes onder het gras, gewoon to-the-point. Wij zijn zeker van onze zaak, en dat willen we je bewijzen!