WebShip e-Fulfilment België

Live chat

Klanten & cases

Enkele cases uitgelicht

Unizo

Voor de jaarlijks terugkerende actie ‘Weekend van de klant’, georganiseerd door werkgeversorganisatie Unizo, doen we de verdeling van alle merchandising materialen naar de handelaars. Dat gaat van banners en beachvlaggen tot de cadeautjes voor de klant. De Unizo leden bestellen via een afgesloten webwinkel en de orders komen automatisch bij ons binnen.

weekend-van-de-klant-unizo

Frubero

Frubero is een verdeler van gevriesdroogde groenten en fruit(poeder) met zowel conventionele als BIO producten. Webship verzorgd het volledige proces vanaf controle van de binnenkomende goederen tot levering bij de klant, zowel per pakket als per pallet doorheen de BeNeLux. Registratie van houdbaarheidsdatum en lotnummer zijn van cruciaal belang, alsook het respecteren van de geldende BIO procedures.

20221125_101439

David & Goliath

Handgemaakte cementegels uit Vietnam komen met overzeese containers bij ons aan in Vichte. Het lossen van de 2.000kg wegende gestapelde palletten gebeurt met de nodige zorg en het juiste materiaal. De goederen krijgen bij aankomst een extra anti-insecten behandeling en worden daarna zorgvuldig gestockeerd.

Deliverect

Verschillende merchandise artikelen van Deliverect worden bij ons op stock gehouden. De merchandise artikelen worden op afroep verstuurd naar de verschillende kantoren van de groep wereldwijd. Op die manier heeft Deliverect één centrale stock en blijft alles heel overzichtelijk.

Klanten aan het woord

“Zeer vlotte en handige webapplicatie; goede support bij opstart.”
Patrick Hermans
Morphing Creativity
“Aanspreekbaarheid 100%, altijd ruimte voor overleg en verbetering. Kerntaak van het bedrijf: snel verzenden, veilig stockeren, alles in een sterk geautomatiseerde omgeving die naar ons aanvoelen blijft verbeteren..”
Pieter-Jan Van Assche
Forest To Plate
“Dé logistieke partner voor webshops van starters & KMO’s. Steeds snel en flexibel qua oplossingen”
Tim Baelus
Het Poetsbureau
“Very smooth onboarding. Reaction time in case of questions is very quick.”
Kristof Bossuyt
ode-books.com
Have been customer for over a year now and I haven't regretted my choice for a second. Webship is the ideal e-fulfilment centre in case you prefer human interaction rather than have to talk with bots or exchange frustrated emails with customer service departments”
Bram Callewier
Daedalos Concepts

Enkele fantastische merken die we ontzorgen