WebShip e-Fulfilment België

Klanten & cases

Enkele cases uitgelicht

Unizo vzw

Voor de jaarlijks terugkerende actie ‘Weekend van de klant’, georganiseerd door werkgeversorganisatie Unizo, doen we de verdeling van alle merchandising materialen naar de handelaars. Dat gaat van banners en beachvlaggen tot de cadeautjes voor de klant. De Unizo leden bestellen via een afgesloten webwinkel en de orders komen automatisch bij ons binnen.

weekend-van-de-klant-unizo

David & Goliath NV

Handgemaakte cementegels uit Vietnam komen met overzeese containers bij ons aan in Vichte. Het lossen van de 2.000kg wegende gestapelde palletten gebeurt met de nodige zorg en het juiste materiaal. De goederen krijgen bij aankomst een extra anti-insecten behandeling en worden daarna zorgvuldig gestockeerd.

Creafoam BVBA

Diverse foam artikelen worden per container aangevoerd en onmiddellijk overgezet in door ons ontworpen kratten. Foam rollen verkocht per lopende meter, worden meteen in een aparte ruimte geplaatst waar we meten en snijden op maat van de eindklant. Daarnaast optimaliseerden we ook de bestaande webwinkel en helpen we met de digitale marketing.

Discountoffice BVBA

Toonaangevend in kantoormateriaal, verzorgen we het volledige retourbeleid van Discountoffice BVBA. Retours worden op aanvraag opgehaald bij de klant en nadien bij ons gecontroleerd op hoeveelheid en eventuele schade. Alle retours worden gebundeld op palletplaatsen en daarna per pallettransport verstuurd naar het centrale magazijn.

Klanten aan het woord

“Webship is een heel pro-actieve partner voor mijn logistiek: nauwgezet en flexibel.”
Pieter Ballegeer
David & Goliath
“Dé logistieke partner voor webshops van starters & KMO’s. Steeds snel en flexibel qua oplossingen”
Tim Baelus
Het Poetsbureau
“Uitstekende, snelle en correcte service op maat. We voelen ons als klant echt koning!”
Ine Verstaen
Glorious Goods
“Een hele resem logistieke handelingen terugbrengen tot een paar muisklikken: dat is Webship in een notedop”
Erik Dupon
Duponline

Enkele fantastische merken die we ontzorgen