WebShip e-Fulfilment België

Live chat

Klanten & cases

Enkele cases uitgelicht

Unizo

Voor de jaarlijks terugkerende actie ‘Weekend van de klant’, georganiseerd door werkgeversorganisatie Unizo, doen we de verdeling van alle merchandising materialen naar de handelaars. Dat gaat van banners en beachvlaggen tot de cadeautjes voor de klant. De Unizo leden bestellen via een afgesloten webwinkel en de orders komen automatisch bij ons binnen.

weekend-van-de-klant-unizo

Frubero

Frubero is een verdeler van gevriesdroogde groenten en fruit(poeder) met zowel conventionele als BIO producten. Webship verzorgd het volledige proces vanaf controle van de binnenkomende goederen tot levering bij de klant, zowel per pakket als per pallet doorheen de BeNeLux. Registratie van houdbaarheidsdatum en lotnummer zijn van cruciaal belang, alsook het respecteren van de geldende BIO procedures.

20221125_101439

David & Goliath

Handgemaakte cementegels uit Vietnam komen met overzeese containers bij ons aan in Vichte. Het lossen van de 2.000kg wegende gestapelde palletten gebeurt met de nodige zorg en het juiste materiaal. De goederen krijgen bij aankomst een extra anti-insecten behandeling en worden daarna zorgvuldig gestockeerd.

Deliverect

Verschillende merchandise artikelen van Deliverect worden bij ons op stock gehouden. De merchandise artikelen worden op afroep verstuurd naar de verschillende kantoren van de groep wereldwijd. Op die manier heeft Deliverect één centrale stock en blijft alles heel overzichtelijk.

Klanten aan het woord

“Webship is een heel pro-actieve partner voor mijn logistiek: nauwgezet en flexibel.”
Pieter Ballegeer
David & Goliath
“Dé logistieke partner voor webshops van starters & KMO’s. Steeds snel en flexibel qua oplossingen”
Tim Baelus
Het Poetsbureau
“Uitstekende, snelle en correcte service op maat. We voelen ons als klant echt koning!”
Ine Verstaen
Glorious Goods
“Een hele resem logistieke handelingen terugbrengen tot een paar muisklikken: dat is Webship in een notedop”
Erik Dupon
Duponline

Enkele fantastische merken die we ontzorgen