WebShip e-Fulfilment België

Live chat

Bouwen van een webwinkel: check!

3, 2, 1... start je eigen webshop

Je staat op het punt om een webwinkel te beginnen maar je hebt nog geen idee hoe je dat gaat doen?  Start je klein en ga je voor organische groei of start je direct met alle toeters en bellen om daarna de markt volledig te overspoelen? Of toch maar iets tussenin?  Wat je ook wil, we kunnen voor ieders budget een prijs/kwaliteit oplossing aanbieden.

Sedert 2011 staan we in voor de ontwikkeling en het onderhoud van diverse webwinkels. We hebben zelf een paar eigen shops waar we dagelijks de theorie omzetten in praktijk. We experimenteren met A/B-tests, e-mailcampagnes, Google Ads, heatmaps, click recordings, etc. om het de bezoeker zo aangenaam mogelijk te maken.

Hoor je het even donderen in Keulen? Wij staan klaar om je onder te dompelen in de wondere wereld van de e-commerce!

Onze skills

Woocommerce
95%
Lightspeed
65%
Shopify
90%
Maatwerk
85%
Online advertising
90%
Analyse & Optimalisatie
80%

Integratie & automatisatie

Het spreekt voor zich dat we zoveel mogelijk functionaliteiten proberen te integreren in de webwinkel alsook herhalende processen willen automatiseren. Denk daarbij aan verschillende betalingsmogelijkheden voor de bezoeker, meerdere verzendmethodes, automatisch aanmaken van een factuur (en/of koppeling met boekhoudpakket), stockmanagement, fulfilment, etc. (natuurlijk voorzien we koppeling voor onze fulfilment).

Het runnen van een webwinkel mag geen last zijn. Als beheerder van de shop is het belangrijk om te focussen op echt belangrijke dingen: aankoop, verkoop, klantencontact… Je hoeft niet bezig te zijn met de technische of administratieve zaken, of toch liefst zo min mogelijk.

KBC Partner

Wist je trouwens dat we officieel partner zijn van KBC? Via KBC-paypage kunnen we makkelijk en veilig verschillende betaaloplossing aanbieden op een webwinkel. Meer weten? Bezoek dan even de paypage pagina op de KBC website.

Mollie Partner

De tweede betalingsprovider waarmee we een partnership hebben ontwikkeld is het Nederlandse Mollie. Mollie staat bekend omwille van z’n no-nonsense aanpak, transparante prijzen en vooruitstrevende technologie. Drie kenmerken die ook wij hoog in het vaandel dragen, match made in heaven dus! Benieuwd of Mollie voor jou de juiste partner is?