WebShip e-Fulfilment België

Live chat

Summer Activity 2023

Op zaterdag 12 augustus was het tijd voor onze jaarlijkse Summer Activity. Samen met alle Webship medewerkers, partners en kinderen trokken we op uitstap!

Omstreeks 12u30 stond onze bus vertrekkensklaar en bracht het hele gezelschap naar onze eerste afspraak: de valleihoeve in Kruisem waar we onze spieren zouden opwarmen met een partij boerengolf.

Tussen de koeien (of tenminste de achtergebleven organische restanten) sloegen we ons een weg van hole naar hole. Na een zinderende wedstrijd werd op de vijfde en laatste hole de eindstand op de tabellen gezet. De laatste stoten van beide partijen zouden beslissen over winnen of verliezen.

Het uiteindelijke verdict: 45-45 gelijkstand, bijgehouden door een onpartijdige jury. Beide teams konden met opgeheven hoofd het veld verlaten!

Na een dorstlessende pauze, inclusief bezoek aan het pinda-kalf (of was het een panda-kalf?), stapten we de bus op richting Harelbeke. De outdoor paintball aan het Provicinaal domein De Gavers was onze volgde stopplaats. Terwijl de kinderen onder professionele begeleiding van Eveline en Jade (waarvoor veel dank) zich mochten uitleven op het grote nabijgelegen speelplein, stapten de volwassenen richting het paintball terrein.

Achteraf gezien hadden we onze ‘vuile’ kledij en schoenen niet echt nodig, we verlieten het paintball terrein even proper als toen we aankwamen. Blijkt dat paintball in Harelbeke er net iets anders uit ziet dan wat we in gedachten hadden:

Alle gekheid op een stokje: helaas liep er bij de reservatie iets mis en stonden we aan het verkeerde paintball terrein. Aangezien de kinderen met de bus richting speelplein waren, en het terrein waar we geboekt hadden te ver rijden was voor de tijd die ons nog restte, besloten we het plaatselijke petanque veld in te palmen en de locals te leren hoe ze nu echt moeten petanquen. Patje en Roger, jullie waren fantastisch (en de sangria’s ook)!

De laatste etappe van de busrit bracht ons terug naar huis, waar ondertussen de mensen van ‘Coup de Feu’ hun mobiele barbecue hadden warm gestookt om ons die avond te verwennen met heel wat lekkers. Terwijl we nakaarten over de golf en de paintball (enfin, of toch hoe leuk het paintball terrein er uit zag), konden de kinderen zich nog een laatste keer uitleven op het springkasteel.

Bedankt aan iedereen om er opnieuw bij te zijn, op naar de volgende editie!

Kan je mogelijks ook interesseren