WebShip e-Fulfilment België

Live chat

Summer Activity 2022

Op zondag 28 augustus 2022 hielden we bij Webship onze jaarlijkse ‘Summer Activity’. Een dag waarbij we met onze medewerkers, partners en kinderen enkele leuke activiteiten voorzien. Rond het middaguur scheepten we allemaal in op de bus richting Frankrijk, bestemming onbekend!

Onder een blakende zon legden we elkaar het vuur aan de schenen op de outdoor karting van Rijsel. Na de opwarming en twee wedstrijden bleek het een nek-aan-nek race te zijn geweest voor het podium. Geen tussenkomst van de VAR, dus de resultaten waren beslecht.

Enkele liters zweet armer én een paar stijve armen rijker, zette de bus de terugweg in richting Kortrijk. We hielden halt in het charmante Bellegem, naast de lokale kerktoren, ook bekend van z’n brouwerij ‘Omer Vander Ghinste‘ van het gelijknamige bier. Na een rondleiding doorheen de sterk geautomatiseerde brouwerij konden we genieten van een degustatie waarna we onze weg naar huis konden aanvatten.

Eénmaal in Anzegem stond een lekker avondmaal op ons te wachten om de dag af te sluiten in stijl. Dank aan de mensen van Rojo’s Flavours die een heerlijk menu uit hun mouw toverden. Op naar de volgende editie!

Uitgebreid fotoverslag

Kan je mogelijks ook interesseren