WebShip e-Fulfilment België

Live chat

Klant in de kijker: Drone-kopen.be

Logo Drone-kopen.be

Drone-kopen.be is een webshop, die zoals de naam duidelijk maakt, drones verkoopt. De webshop is opgericht door Yuri Hellyn uit pure interesse voor drones. De zaakvoerder had oorspronkelijk niet de intentie om toestellen te verkopen maar wel om de drone liefhebbers te informeren omtrent de verschillende drones, brevetten, wetgevingen en allerlei andere zaken. Van het één kwam het ander en op vraag van zijn volgers besloot Yuri in 2014 om een select maar kwalitatief gamma aan drones aan te bieden.

Drone-kopen groeit!

Drone-kopen.be kende een sterke groei in 2015 waardoor de stockage en verzending niet langer georganiseerd konden worden van thuis uit. Yuri moest een keuze maken: investeren in een magazijn en alles wat daarbij komt kijken of een partner zoeken die het logistieke gebeuren kon overnemen. Waarom je kan kiezen voor een fulfilmentpartner lees je hier!

Webship is de ideale mix tussen flexibiliteit en professionalisme

Yuri Hellyn, zaakvoerder Drone-kopen.be

Waarom Webship?

Yuri heeft ervoor gekozen om samen te werken met een fulfilmentpartner. Op deze manier kon hij zich volledig focussen op de uitbouw van zijn webshop. Een goede zet maar waarom koos hij voor Webship? Enerzijds de locatie want Drone-kopen.be is net zoals Webship gevestigd in Vichte, anderzijds het flexibel handelen van de mensen bij Webship. Een ideale mix tussen flexibiliteit en professionalisme.

Customer Support

Webship stockeert de artikelen die te koop zijn op de webshop en verzend dagelijks enkele pakketjes. Webship laat het daar echter niet bij! Wij beheren eveneens de customer support van drone-kopen.be. Dankzij de kennis die wij vergaren door het stockeren en verzenden van de producten zijn wij instaat om de eerstelijnsvragen te beantwoorden. Webship zorgt ervoor dat de vragen van klanten razendsnel beantwoord worden. Daarnaast heeft Webship tal van marketingactiviteiten uitgevoerd voor drone-kopen.be, gaande van Facebookadvertenties tot het schrijven van nieuwsbrieven.

Kan je mogelijks ook interesseren