WebShip e-Fulfilment België

Live chat

Bij een fulfilmentpartner is het nooit vakantie!

De vakantieperiode staat voor de deur. Een moeilijke periode voor heel wat ondernemers. Waarom? Als ondernemer ben je zelf soms eens toe aan een deugddoende en welverdiende vakantie maar jouw verkooporders moeten de deur uit geraken. Veel ondernemers of webshophouders beslissen daarom om geen vakantie te nemen. Jaar na jaar… Een burn-out of dergelijke loert om de hoek! Stel dat er nu eens oplossing bestond om als webshophouder met een gerust gemoed op vakantie te vertrekken, wetende dat jouw verkooporders gewoon worden geleverd bij jouw klanten… Wel, deze mogelijkheid bestaat! Je kan kiezen om jouw logistiek uit te besteden aan een fulfilmentpartner.

Vakantie & fulfilmentpartner

Ga zorgeloos op vakantie dankzij een fulfilmentpartner

Door het uitbesteden van jouw logistiek aan een fulfilmentpartner, kan je zorgeloos op vakantie vertrekken! Een fulfilmentpartner zorgt er namelijk voor dat jouw verkooporders gepickt, gepackt en verzonden worden. Het magazijn van een fulfilmentpartner zal steeds actief zijn waardoor jouw pakketten verstuurd worden, ook al ben je op vakantie! Hierdoor kan je niet alleen op vakantie vertrekken zonder te moeten denken aan het versturen van pakketten, je kan gedurende het volledig jaar jezelf toeleggen op de uitbouw van de webshop! Het versturen van pakketten is een tijdrovende bezigheid waardoor er vaak weinig tijd overblijft om te focussen op marketing of de algemene uitbouw van de webshop. Door het uitbesteden van de logistiek zal je niet alleen meer tijd over hebben, je zal ook een stukje specialisme in huis halen. Als webshophouder ben je niet gespecialiseerd in de logistieke kant van het verhaal maar een fulfilmentpartner is een logistieke expert.

Andere voordelen van een fulfilmentpartner

Er zijn nog andere voordelen verbonden aan een samenwerking met een fulfilmentpartner. Een fulfilmentpartner zal het volledige logistieke proces ontzorgen. Dit betekent dat een fulfilmentpartner jouw inkomende goederen ontvangt en controleert, jouw voorraad beheert, retours ontvangt en controleert, enzoverder. Je kan eveneens genieten van schaalvoordelen! Welke? We denken hierbij aan gunstigere verzendtarieven en lageren prijzen voor verpakkings- en vulmateriaal.

Verpakkingsmateriaal

Denk goed na over de fulfilmentpartner waarmee je in zee gaat. Zo biedt Webship het online voorraadbeheersysteem Webship Online gratis aan. Webship Online is een modern voorraadbeheersysteem dat overal toegankelijk is zolang er internetverbinding is (of 3G), op eender welk toestel. Dit zorgt ervoor dat je de voorraad, de inkooporder en de verkooporders continue kan opvolgen. Kan je jezelf niet inhouden op vakantie en wil je even checken hoeveel orders er al verstuurd zijn? Dat is mogelijk dankzij Webship Online. Een mooi voordeel waarvan je kan genieten! Een fulfilmentpartner kan nog tal van andere zaken van je overnemen zoals productafmetingen, productfotografie en product sealing. Interessante extra’s die ervoor zorgen dat jouw webshop kwalitatief kan groeien.

Webship

Logo Webship

Mogen de medewerkers van Webship dan nooit eens op vakantie gaan? Uiteraard wel! Onze werknemers kunnen gewoon hun verlofdagen opnemen maar als fulfilmentpartner zorgen we ervoor dat onze klanten daar niets van merken. Ons magazijn blijft steeds op volle toeren draaien en jouw verkooporders worden nog steeds dagelijks verstuurd. Kortom, de ideale oplossing voor jouw vakantieplannen! Wil jij jouw logistiek uitbesteden om te kunnen profiteren van alle voordelen van een fulfilmentpartner? Contacteer dan Webship via hallo@webship.be of bereken jouw all-in fulfilmentprijs via onze kostprijscalculator.

Kan je mogelijks ook interesseren