WebShip e-Fulfilment België

Live chat

Klant in de kijker: Immatrix

Logo Immatrix

Immatrix is een onderneming die rechtstreeks producten levert van fabrikant naar consument aan scherpe prijzen en in volumepakketten. Zaakvoerder Laurens Deprez richt zich voornamelijk om de automobielindustrie maar ook allerlei andere bedrijven kunnen profiteren van de voordelen die het gamma van Immatrix te bieden heeft.

Welke producten verkoopt Immatrix?

Momenteel focust Laurens zich op gepersonaliseerde nummerplaathouders met de allernieuwste druktechnieken en beschikken over een duidelijk leesbaar formaat. De nummerplaathouders zijn volgens Laurens met voorsprong de goedkoopste manier om langdurig zichtbaar te zijn. Het ontwerp van de nummerplaathouders is volledig herwerkt en verbeterd waardoor ze beter scoren op gebied van plaatsbaarheid, herbruikbaarheid, soepelheid, zichtbaarheid en het gebruik van (minder) grondstoffen.

Verder biedt Laurens tal van andere producten aan. Dit zijn producten zoals de stijlvolle gepersonaliseerde sleutelhangers, brandblussers met het gloednieuwe Velcro Easy-fit systeem en safety-kits voor de wagen.

Waarom koos Immatrix voor een fulfilmentpartner?

Immatrix is actief in een zeer concurrentiële markt en daarom is een snelle en foutloze levering noodzakelijk. Laurens vond met Webship zijn ideale oplossing. De volledige voorraad van Immatrix wordt door Webship beheerd én de bestellingen worden dankzij Webship Online heel snel verwerkt. Webship is gespecialiseerd in het picken, packen en verzenden van bestellingen waardoor Immatrix een stukje vakmanschap en professionaliteit in huis heeft gehaald. Dankzij de cloud applicatie van Webship worden de bestellingen de dag zelf verstuurd.

Webship is een jong en dynamisch bedrijf, dat perfect inspeelt op de noden van een KMO.

Laurens Deprez, zaakvoerder Immatrix

Wat vindt Immatrix van Webship Online?

Laurens werkt heel graag met de cloud applicatie die Webship ontwikkelde. Volgens Laurens biedt Webship Online een overzichtelijke, logische interface en is het een uitstekend instrument om de lopende en toekomstige orders te beheren. In het verleden vormden er zich soms problemen omtrent de afhandeling van backorders maar de applicatie heeft al deze problemen verholpen dankzij de naadloze integratie met de inkooporders.

Webship is een kwalitatieve partner!

blue

Verlies jij te veel tijd met het beheren van de voorraad en het afhandelen van de orders? Dan werpt Webship jou een reddingsboei toe! De fulfilmentactiviteiten, gecombineerd met het gebruik van de  cloud applicatie Webship Online, maken van Webship een winstgevende partner. Interesse? Contacteer dan Webship voor een vrijblijvende offerte via hallo@webship.be of maak gebruik van onze kostprijscalculator.

Kan je mogelijks ook interesseren