WebShip e-Fulfilment België

Live chat

Deze webshops kozen voor Webship in Q2 van 2021

Het einde van Covid-19 lijkt nabij en stilaan herwinnen we onze vrijheid. Betekent dit ook het einde van het online shoppen? Bij Webship kunnen we niet ontkennen dat Covid-19 een ongeziene boost heeft gegeven aan het online koopgedrag. Maar ook na Covid-19 zal het online shoppen ontzettend populair blijven. Mensen hebben gemerkt hoe eenvoudig het kan zijn om iets te bestellen en geleverd te krijgen op het moment dat zij willen. Trouwens, bestellen op een webshop lijkt niet ecologisch vanwege het de vele bestelwagens die op de weg rondrijden om jouw pakketjes te leveren. Echter, het tegendeel is waar! Deze bestelwagens veroorzaken minder uitstoot dan dat iedereen individueel zijn boodschappen gaat doen.

De concurrentie tussen de webshops is bijzonder groot en elke vorm van extra zichtbaarheid is mooi meegenomen. Wij zetten onze nieuwe webshops dan ook graag in de kijker. Hieronder vind je een overzicht van de webshops die in Q2 van 2021 voor Webship kozen.

Deze webshops kozen voor Webship

Compacon

Compacon is de creatieve sparringpartner als het gaat om een effectief gebruik van promotionele producten, premiums en geschenken. De naam Compacon is afgeleid van Company Congratulations, dit is een afgeleide van het oorspronkelijke idee om te verrassen, aandacht te krijgen en te activeren als het gaat om werknemers en klanten. Door de jaren heen is Compacon uitgegroeid tot een bekende speler in de promotionele branche en onderscheiden we ons door de volgende kernwaarden: Creatief, Professioneel, Servicegericht en Internationaal. Voor Compacon zal Webship o.a. de logistiek rond het project van Universiteit Antwerpen verzorgen.

Verder zet Compacon fors in op duurzaam ondernemen. Duurzaam ondernemen is een onderwerp dat steeds belangrijker wordt. Compacon is dan ook voorloper hierin met een ISO 9001 en ISO 14001 certificering en zelfs een Platinum EcoVadis-rating. Deze rating is de hoogste die je als onderneming kan behalen en heeft betrekking op de duurzaamheid van een bedrijf.

Welkom Compacon

STOQUP

STOQUP is een platform waar verschillende dranken worden aangeboden. Je kan er merken zoals Hana & Opius op terugvinden. Het aanbod van STOQUP zal komende maanden fors uitbreiden. Horeca-uitbaters kunnen heel eenvoudig via dit systeem een bestelling plaatsen. Dankzij de samenwerking met een fulfilmentcenter als Webship, kan een platform zoals STOQUP op een professionele manier pakketten versturen. De producten die het platform aanbiedt, zijn namelijk breekbaar en moeten met de grootste zorg behandelt worden.

Welkom STOQUP

Wunder Workshop

Wunder Workshop is een webshop die zich focust op plantaardige producten en is geïnspireerd op kruidenleer en Ayurveda. De webshop richt zich op ‘Consumption With Purpose’, door het oogsten van regeneratief gegroeide planten voor ultieme wellness rituelen. Als bewuste burgers zijn alle beslissingen die ze bij Wunder Workshop maken gebaseerd op een ethische en duurzame waarden om de relatie tussen teler en consument te bevorderen.

Welkom Wunder Workshop

Your Healthy Fix

Your Healthy Fix is een webshop die zich richt op mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige veganistische supplementen die hun gezondheids- en fitheidstraject ondersteunen. Gebruik jij wel eens een proteïne shake? Dan is de kans groot dat je na het drinken van de shake een opgezwollen gevoel hebt en je vermoeid voelt.

In haar zoektocht naar veganistische supplementen, kwam oprichtster Esther Andries op het idee om zelf een eiwitpoeder te ontwikkelen dat niet alleen goed voor je is, maar ook goed smaakt en goed aanvoelt voor je lichaam. Om mensen met spijsverteringsproblemen te helpen, wordt er meer aan de proteïne blends toegevoegd dan alleen een eiwit en een smaak. Er was een proteïnepoeder nodig met toegevoegde spijsverteringsenzymen en vezels. Na het lanceren van de eiwitpoeders met groot succes Your Healthy Fix werd meer dan een eiwitmerk. Het werd een online community en webshop voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige veganistische supplementen die hun gezondheids- en fitheidstraject ondersteunen. Wil jij de producten uitproberen? Check dan snel het volledige gamma in de webshop!

Welkom Your Healthy Fix

P. Bruggeman

Distilleerderij Bruggeman is actief in de Benelux als producent, invoerder en verdeler van alcoholische dranken. De onderneming is vooral bekend omwille van zijn eigen jenevermerken Peterman, Smeets en Hertekamp. Bruggeman maakt gebruik van lokaal opgebouwd vakmanschap om deze merken veder uit te bouwen in de Benelux. Naast verschillende soorten jenever, biedt Bruggeman ook whisky, rum, cocktails, wodka, gin en aperitieven aan.

Voor één van de nieuwe aperitieven, namelijk St. Raphaël zal Webship de logistiek verzorgen. St. Raphaël kent een basis van nobele wijnen, wat zorgt voor een verrassend zoete smaak. Het gebruik van de quinquina plant creëert een subtiele bitterheid, terwijl de verschillende botanicals het dan weer zijn typisch rijke smaak geven! Dit drankje vormt de perfecte aperitief voor elk wieler-moment.

Welkom Bruggeman

Carian

Kies voor fulfilment en Webship!

Logo Webship

Wil jij net zoals bovenstaande webshops jouw logistiek uitbesteden aan een professionele partner? Dan is Webship het fulfilmentcenter waarnaar jij op zoek bent! Wij doen meer dan het louter en alleen versturen van verkooporders. Webship denkt mee met jouw onderneming en de manier waarop je de logistiek kan verbeteren. Hierbij denken we aan verpakkingsmaterialen die geschikt zijn voor jouw producten en kiezen we de koerier die het beste bij jouw eisen past. Trouwens, wij bieden ook tal van andere diensten aan zoals first-line klantenservice, WMS-systeem, webdevelopment, retourverwerking, enzoverder. Interesse? Neem dan contact op via hallo@webship.be of maak gebruik van onze kostprijscalculator om jouw all-in fulfilmentprijs te berekenen.

Kan je mogelijks ook interesseren