WebShip e-Fulfilment België

Live chat

Heel wat webshops kozen voor Webship

Het aantal nieuwe webshop blijft groeien en steeds meer consumenten vinden de weg naar het online winkelen. Een webshop opstarten is heel eenvoudig maar het succes van een webshop staat of valt met de strategie. Je kan een goede webshop al snel onderscheiden van een webshop die gebruikt wordt als hobbyprojectje. Voor elk type webshop bestaat er alvast een mooie kans om het logistieke gedeelte te professionaliseren en tegelijkertijd de werkdruk te verminderen. Een fulfilmentpartner zoals Webship neemt jouw logistieke proces volledig over. Dat fulfilment populairder wordt, merken we aan het aantal opstartende klanten want steeds meer webshops kiezen voor Webship. Hieronder geven we je alvast een overzicht van de klanten die de eerste 4 maanden van 2021 hun logistiek hebben uitbesteed aan Webship.

Fulfilment logistiek

Deze webshops kozen voor Webship

Wine & Shine

Wine & Shine is een webshop die, zoals de naam reeds doet vermoeden, verschillende wijnen aanbiedt. De wijnen worden zorgvuldig uitgekozen door zaakvoerders Gerd, Sylvain en Elina. Het team van Wine & Shine biedt enkel kwaliteitsvolle wijnen aan. Trouwens, je kan zelfs de perfecte wijn kiezen voor een bepaalde gelegenheid of type maaltijd zoals Italiaanse gerechten, wildgerechten en zelfs voor afhaalgerechten.

Magnus Business Gifts

Magnus Business Gifts is een gevestigde waarde in de markt van relatiegeschenken. De toegevoegde waarde van het bedrijf ligt ongetwijfeld in de persoonlijke service. Daarnaast is Magnus Business Gifts een kei in het vinden van de finishing touch van jouw geschenk. Ben je op zoek naar een relatiegeschenk? Bezoek dan zeker eens Magnifico, de eigen webshop van Magnus Business Gifts. Daarnaast beheren we nog tal van bijkomende projecten voor Magnus Business Gifts zoals de cadeaubonnen van Vandemoortele en de kledij van Trimetal. Er staan trouwens nog meer projecten op til. Stay tuned for fore!

Buitenvuur

Buitenvuur is een webshop die jouw buitenleven kan verbeteren. Met een achtergrond in de architectuur-en designwereld hebben de zaakvoerders van Buitenvuur een getraind oog voor esthetiek, functionaliteit en kwaliteit. Ze selecteren en verkopen enkel producten die aan de beste eisen voldoen en waar ze zelf helemaal achterstaan. Bovendien vind je in het assortiment grotendeels Europese merken want altijd garant staat voor kwaliteit van de bovenste plank! Ben je op zoek naar een buitenoven, barbecue of vuurschaal? Check dan website van Buitenvuur.

Druug

Droogbloemen zijn opnieuw helemaal in en daar zijn ze bij Druug zeer blij om want de mooiste droogbloemen vind je op de webshop van Druug. Bij druug hebben ze hun best gedaan om een selectie te maken van de mooiste droogboeketten. Met de abonnementsformule ben je elk seizoen mee met de kleuren zonder je daarvoor blauw te betalen.

Beauty Scents

Beauty Scents biedt handgemaakte geparfumeerde kaarsen van natuurlijke wax. Op dit moment kunnen klanten kiezen uit negen verschillende kaarsontwerpen die variëren in grootte, vorm en geur. Alle kaarsen van Beauty Scents worden met de hand gemaakt in een werkplaats in Peterborough in het Verenigd Koninkrijk. Het gebruik van een verscheidenheid aan natuurlijke decoratieve elementen, zoals kaneelstokjes, gedroogde sinaasappels en rozenblaadjes, maakt de kaarsen aantrekkelijk voor klanten met verschillende smaken en voorkeuren.  

Forest to Plate

Forest to Plate is een beweging voor natuurlijkliefhebbers. De mannen van Forest to Plate triggeren mensen om terug te gaan naar de natuur. Hiken, kamperen, zwemmen in koude rivieren en het eten van wild voedsel, Forest To Plate is de ultieme outdoor ervaring waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Wat begon als een educatief platform, waar mensen werd geleerd hoe ze wild voedsel konden herkennen en bereiden, is Forest To Plate uitgegroeid tot een internationale beweging van duizenden mensen die zich opnieuw verbinden met de natuur, bomen planten en zorg dragen voor ons milieu. Onlangs zijn ze gestart met een eigen outdoor webshop, waar je kwalitatieve producten vindt voor kamperen, glamping en meer. Het is tijd om je eigen avontuur te beginnen!

Xan Tea

Xan Tea is een bedrijf opgericht door een familie van theeliefhebbers. In hun zoektocht naar lekkere en biologische thee, hebben ze besloten om hun favoriete selectie met jou te delen. Het merk biedt dus biologische en Fair Trade thee aan. Ze willen gezellige momenten creëren met een hartverwarmend kopje thee en tegelijkertijd iets terug te geven aan Moeder Natuur. Verder streven ze ernaar om hun kennis over thee en de gezondheidsvoordelen ervan te delen. Ben je benieuwd naar de brede waaier een verschillende soorten theeën dat Xan Tea aanbiedt? Neem dan een kijkje op de webshop!

The Gratitude List

Ben je op zoek naar een momentje van geluk? Dan zit bij The Gratitude List aan het juiste adres. The Gratitude List is een webshop die een feelgood dagboek aanbiedt. Zaakvoerdster Lily werd als wereldburger geïnspireerd om een geluksmiddel te creëren voor de wereld waarin we vandaag leven. The Gratitude List neemt je mee op een reis naar zelfontdekking, met een uniek gevoel van avontuur en originaliteit.

Lets go Paddling

Lets go Paddling is een nieuw project van onze vrienden van CanyonStore. Het nieuwe project is een webshop die allerlei toebehoren aanbiedt voor de avonturiers onder ons. Voornamelijk de liefhebbers van paddling kunnen hun hartje ophalen in deze webshop. Je vindt er onder andere wetsuits, peddels, droogzakken en zoveel meer.

N&Co

N&Co is één van onze Bol.com verkopers. De onderneming biedt tal van verschillende producten aan zoals deurspiegels, brooddozen en sandalen. Check zeker hun volledige gamma via bol.com.

Jack Jacuzzi

Jack Jacuzzi staat voor kwalitatieve opblaasbare jacuzzi’s en accessoires. De webshop biedt verschillende types en formaten aan van gerenommeerde merken. De jacuzzi’s zijn ideaal om deze zomer te genieten van een heerlijke #staycation in de eigen tuin. Ben jij nog op zoek naar dat ultieme cadeau? Bestel dan snel op de website van Jack Jacuzzi.

Wil jij jouw logistiek uitbesteden aan Webship?

Logo Webship

Het uitbesteden van de logistiek kan een strategisch goede beslissing zijn. Want dankzij het uitbesteden van de logistiek haal je een stukje professionalisme in huis. Jouw pakketjes worden door professionals verwerkt. Daarnaast kan je ook beroep doen op de latere cut-off tijd die een fulfilmentpartner te bieden heeft. Een latere cut-off tijd zorgt voor een hoger conversiepercentage. Laat het conversiepercentage nu net zijn waarnaar jij op zoek bent. Interesse? Neem dan contact op met Webshop via hallo@webship.be of maak gebruik van onze online all-in kostprijscalculator.

Kan je mogelijks ook interesseren