WebShip e-Fulfilment België

Live chat

Deze webshops kozen voor Webship in Q3 van 2021

Ondertussen is er opnieuw een kwartaal voorbij gevlogen en stond bij velen 1 september 2021 in het vet in de agenda. De herwonnen vrijheid! De Covid-19 maatregelen worden steeds verder afgebouwd en we lachen onze toekomst tegemoet. De herwonnen vrijheid betekent niet dat consumenten er opnieuw massaal op uit trekken en hun aankopen doen in fysieke winkels. Tijdens de lockdown ontdekten we hoe eenvoudig online shoppen was en veel consumenten zullen hun aankopen online blijven doen. Ondanks dat de maatregelen steeds verder afnemen, merken fysieke winkels nog steeds een omzetverlies. Ook bij Webship merken we dat online shoppen razend populair blijft. We zien niet alleen het aantal online bestellingen toenemen maar er worden ook steeds meer webshop opgericht. Hieronder een overzicht van de webshops die hun logistiek hebben toevertrouwd aan Webship in Q3 van 2021.

Dearson

Dearson is de toonaangevende Britse fabrikant van tandheelkundige apparatuur voor paarden. De producten van Dearson worden wereldwijd gebruikt en de onderneming beschikt gespecialiseerde professionals in Europa, USA, Australië, Afrika en Zuid-Amerika om de producten te demonstreren. Dearson’s doelstelling is het ontwerpen en leveren van de meest geavanceerde en betrouwbare producten voor veterinaire professionals en tandtechnici. Webship staat in voor het versturen van de Europese verkooporders.

Welkom Dearson

Sailproof

Sailproof is een webshop die zicht focust op zeilers. De webshop biedt tal van producten aan die het leven van zeilers gemakkelijker maken. De aanpak van Sailproof is ontstaan omdat de zaakvoerders zelf op de Europese markt bepaalde bijzonder nuttige of praktische materialen niet konden vinden. De zaakvoerders hebben dan maar beslist om zelf een webshop op te starten. Ze schuimden beurzen, leveranciers en buitenlandse markten af om oplossingen te vinden die voor hen interessant leken. Sailproof is een kleine webshop die voornamelijk inzet op service. Ze blijven proberen om de producten te vinden die jij mist. Ben je zelf een zeiler en vind je bepaalde producten niet? Contacteer dan de mannen van Sailproof en ze helpen jou graag verder!

Welkom Sailproof

Bloom Baby

Bloom Baby is een onderneming opgericht door vier vaders die een modern en praktisch design wilden introduceren in de babywereld. Zo is de Bloom fresco een kinderstoel die meegroeit met het kind: de stoel is draaibaar, in hoogte verstelbaar en heeft drie kantelstanden. Super praktisch voor dagelijks gebruik en jarenlang plezier. Daarnaast is hij door zijn prachtige vormgeving een aanwinst voor ieder interieur! Ontdek het volledige gamma van stijlvolle babyproducten op de webshop. Net zoals bij Dearson zal Webship de logistiek voor Bloom Baby verzorgen binnen Europa.

Welkom Bloom

Vonken

Vonken is een webshop waarbij je de passie voor avontuur, vuur en gezellig samenzijn kan voelen. Na tal van ferm bestudeerde prototypes, eindeloos experimenteren en kooksessies over het hele land was onze Vonken Original geboren. Voor zaakvoerders Adrien en Sebastian begon het allemaal met een roestte ton waarin ze pizza’s, ovenschotels en BBQ’s bereidden voor vrienden en familie. Ondertussen beschikt de webshop over een professionele oven van superieure kwaliteit. Vonken is uiteraard ook bezig met duurzaam ondernemen van voor elke verkochte oven planten ze een boom. Op deze manier gaat gastronomisch genieten van een houtvuur gepaard met veranderwoord ondernemen.

Welkom Vonken

Gutss Drinks

Gutss Drinks is een webshop met die inzet op alcoholvrije cocktail. Belgisch, alcoholvrij, vegan en perfect voor al je favoriete aperitieven. Gutss is hét alternatief om te genieten van een heerlijke appetizer zonder in te boeten aan smaak, maar toch met de typische ‘Alcoholbite’. Gutss is niet alleen goed van smaak, maar ook nog eens laag in calorieën, veganistisch en glutenvrij. Deze alcoholvrije spirit werd dan ook in het leven geroepen met een healthy lifestyle in het achterhoofd. Zo kan iedereen genieten van een lekker aperitiefmoment, ook in geval van intoleranties. Gutss is voor zij die alcoholvrij willen genieten, maar toch graag keuze hebben uit een gevarieerd aanbod van heerlijke aperitieven. Bestel nu online via de webshop van Gutss Drinks en ontdek de fantastische smaken!

Welkom Gutss

Finca Don Carmelo

Zaakvoerder Alain Grootaers heeft de schuilstal van de paarden omgevormd tot een tiny farm house. De  schuilstal wordt een mini-versie van de eigen cortijo: een rustiek ingericht verblijf dat letterlijk alles in huis heeft voor een heerlijk, onbezorgd vakantieverblijf tussen de olijf, avocado- en perzikbomen. Het verblijf heeft een keuken, een salon, een badkamer en één slaapkamer. Veel ramen en een riante veranda met uitzicht op de olijfgaard en in de verte het dorpje Comares, maken dat het erg ruim aanvoelt en je je echt een met de natuur voelt.

Maar Finca Don Carmelo is meer dan een vakantieoord! Finca Don Carmelo is de naam  van een familie boerderij in Andalusië, gelegen in de bergen tussen Málaga en Granada. Op deze finca maken ze de beste, zuivere, ongefilterde, biologische extra virgin olijfolie. De olijfolie wordt rechtstreeks van de boerderij naar de consument gestuurd. Er komen dus geen winkels aan te pas! Om dat te kunnen verwezenlijken doet zaakvoerder Alain Grootaers beroep op Webship. Webship maakt de logistieke operatie mogelijk en zorgt ervoor dat consumenten hun olijfolie snel en perfecte omstandigheden ontvangen.

Welkom Finca Don Carmelo

Wil jij jouw logistiek uitbesteden?

Zoals je kan opmerken, hebben in Q3 van 2021 opnieuw heel wat webshops de stap naar fulfilment gezet. Vele webshops willen onmiddellijk hun mannetje staan in een enorm concurrentiele markt. Om deze reden kiezen heel veel webshops sneller voor het uitbesteden van het voorraadbeheer en de logistiek. Waarom? Omdat een fulfilmentcenter over veel meer kennis en ervaring beschikt omtrent het voorraadbeheer en het picken & packen van verkooporders. Als ondernemer kan je jezelf volledig focussen op het uitbouwen van de webshop zonder dat je jezelf uren moet bezighouden met het verwerken van bestellingen. Een win-win situatie! Wil jij jouw logistiek uitbesteden? Contacteer dan Webship via hallo@webship.be of maak gebruik van onze online kostprijscalculator.

Logo Webship

Kan je mogelijks ook interesseren