WebShip e-Fulfilment België

Live chat

Fanzone

Webship 64GB USB Stick

 19,95

De exclusieve Webship 64GB USB Stick is speciaal ontworpen voor fans en biedt een stijlvolle, betrouwbare opslagoplossing. Met het iconische Webship-logo, snelle overdrachtssnelheden en een duurzaam ontwerp is het de ideale keuze voor het opslaan en vervoeren van uw belangrijke bestanden.

Op voorraad

Beschrijving

Bent u een echte fan van Webship en op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle manier om uw belangrijke bestanden op te slaan en te vervoeren? Zoek niet verder! Wij presenteren met trots onze exclusieve Webship 64GB USB Stick, speciaal ontworpen voor de Webship Fanzone!

Kenmerken:

  1. Royale opslagcapaciteit: Met 64GB opslagruimte kunt u moeiteloos al uw documenten, foto’s, video’s, muziek en meer opslaan en meenemen, zonder u zorgen te maken over ruimtegebrek.
  2. Uniek Webship-ontwerp: Deze USB-stick is voorzien van het iconische Webship-logo, zodat u uw liefde voor Webship kunt tonen terwijl u uw bestanden beheert. Het subtiele en stijlvolle ontwerp maakt deze USB-stick een must-have voor elke Webship-fan.
  3. Snelle gegevensoverdracht: Met USB 3.0 Gen 1-technologie biedt de Webship 64GB USB Stick snelle overdrachtssnelheden, zodat u bestanden snel en efficiënt kunt verplaatsen.
  4. Plug-and-play gemak: De Webship USB Stick is compatibel met zowel Windows als macOS en vereist geen extra software of stuurprogramma’s. Steek hem gewoon in uw computer of laptop en begin met het overzetten van bestanden!
  5. Duurzaam en draagbaar: De stevige metalen behuizing beschermt uw gegevens tegen dagelijkse slijtage, en de geïntegreerde sleutelring maakt het eenvoudig om deze USB-stick aan uw sleutelbos of tas te bevestigen.

Mis deze kans niet om een exclusief en functioneel item van Webship aan uw collectie toe te voegen. Bestel nu uw Webship 64GB USB Stick en ervaar het gemak van draagbare opslag in Webship-stijl!