WebShip e-Fulfilment België

Live chat

Fanzone

Breekmes set

 10,00

Set van vijf originele Webship breekmessen, goed voor heel wat uren uitpakplezier!

Op voorraad

Beschrijving

De Webship breekmessen zijn een set van vijf stevige messen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in magazijnen. De messen zijn gemaakt van sterk en duurzaam roestvrij staal, waardoor ze een lange levensduur hebben.  Verder hebben deze messen hebben een slanke, comfortabele vorm, waardoor ze makkelijk in de hand liggen en soepele bewegingen toelaten.

De messen hebben een krachtig breeklemmet dat gemaakt is om moeiteloos dooslagen of verpakkingen te openen. Is een mes bot, geen probleem, breek dit af en je hebt opnieuw een scherp mes ter beschikking!

De Webship breekmessen zijn voorzien van een opgedrukt logo. Dit logo is een zichtbare herinnering aan de kwaliteit en betrouwbaarheid die geboden wordt door Webship. Dit logo geeft ook een gevoel van professionaliteit en betrouwbaarheid. De Webship breekmessen zijn ontworpen om de gebruikers te helpen bij hun taken, ze zijn gemaakt om lang en betrouwbaar te functioneren, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan elke magazijnomgeving.

Kortom: de Webship breekmessen zijn een musthave voor elke magazijnmedewerker die op zoek is naar een betrouwbare set messen.