WebShip e-Fulfilment België

Live chat

Fanzone

Bluetooth speaker

 34,95

Met deze Bluetooth luidspreker geen dode momenten meer tijdens je dagelijkse routines! Kan gekoppeld worden via Bluetooth of via een AUX-ingang.

Op voorraad

Beschrijving

Een compacte Bluetoothspeaker is de perfecte oplossing als je een krachtige geluidservaring wilt combineren met draagbaarheid. De kleur is perfect om te combineren met elke stijl of decoratie. Of je nu van een luxueus interieur houdt of op zoek bent naar een meer industrieel look, de witte kleur past bij elke stijl.

Bovendien geeft het Webship logo een extra dimensie aan de speaker, waardoor hij een unieke uitstraling krijgt.

Gelukkig biedt de Bluetoothspeaker meer dan alleen een uitstekende geluidskwaliteit; hij is bijzonder gemakkelijk te gebruiken. Je kunt hem aansluiten op je telefoon of tablet via Bluetooth, waardoor je muziek direct van je apparaat naar de speaker kunt streamen. Je kunt ook een AUXingang gebruiken als je een kabel wilt aansluiten.

Met deze praktische Bluetoothspeaker kun je overal een feestje bouwen, zelf in een magazijnomgeving. Het opgedrukte Webship logo en de witte kleur geven hem een unieke uitstraling en de lange batterijduur zorgt ervoor dat je de hele tijd kunt genieten van je favoriete muziek.